PRIJAVI SE U NET ŠKOLU I OSVOJI $25 AMAZON VAUČER!

NAKON PRIJAVE OTVORITE MAIL I ODMAH POTVRDITE PRIJAVU KLIKOM NA LINK U PORUCI KOJU ĆETE DOBITI U ROKU OD 10 MINUTA. UKOLIKO NE MOŽETE DA NAĐETE PORUKU PROVERITE SPAM FOLDER ( NEŽELJENE PORUKE ). SVE DOK NE POTVRDITE PRIJAVU NEĆETE MOĆI DA SE ULOGUJETE U SVOJU ON-LINE KANCELARIJU NITI ĆETE DOBIJATI LEKCIJE, POZIVE ZA OBUKE I DRUGE PORUKE OD NAS. ZATO PRILIKOM UNOSA E-MAIL ADRESE PAZITE DA JE UPIŠETE ISPRAVNO.

 

>>> KLIKNITE OVDE ZA PRIJAVU U NET ŠKOLU <<<
ČLAN KOJI VAM JE PREPORUČIO NET ŠKOLU I BIĆE VAŠ SPONZOR:
ŠTA JE AMAZON I KAKO DO VAUČERA?
Amazon je najveća svetska online knjižara osnovana 1995. još na početku internet ere. Danas se na Amazonu može naći “sve od igle do lokomotive”.

KOJI SU USLOVI ZA DOBIJANJE VAUČERA?

Pravo učešća imaju svi stari i novi članovi Net Škole. Za svaka TRI nova člana koji to postanu na vašu preporuku vi dobijate po jedan loz u šeširu. Ako učlanite 6 osoba dobijate dva loza i sa time duplirate svoje šanse da baš vi budete izvučeni za ovu vrednu nagradu. Učlanite što više osoba i uvećajte vaše šanse, ionako je učlanjenje potpuno besplatno i bez obaveze bilo kakve kupovine!

“Čekajte malo! Ako ja dobro sve razumem tu se mi učlanjujemo jedni na druge. Jel to neka piramida ili MLM, kako se to već zove?”

Ne znamo na šta vi mislite ali mi mislimo na ovo. Pa pogledajte i sami <> KLIKNITE OVDE <>

Svakog petka se izvlači jedan dobitnik Amazon vaučera u vrednosti od $25. Svi lozovi u šeširu koji još nisu izvučeni ostaju tu za sledeći petak. Ime srećnog dobitnika se objavljuje na našem Facebook profilu, na našoj Facebook stranici ( “page” ), kao i putem mail novosti Net Škole.

Amazon vaučeri nikada ne zastarevaju! Vaučer se koristi veoma jednostavno: vaučer je u stvari višecifreni kod koji unesete u vaš Amazon nalog. Otvaranje naloga za kupovinu na Amazonu je naravno besplatno. Nalog možete otvoriti na www.amazon.com

Ukucavanjem numeričkog koda sa vaučera vaše stanje uvećava se za $25. Sa tim novcem možete izabrati proizvod ili više njih iz obimne ponude na Amazon servisu. Troškovi isporuke fizičkih proizvoda, na primer knjiga, iz USA do naših ex-YU republika se kreću oko 8$ i možete ih platiti sa balansa – vaučerom.

Detaljnije o vaučerima možete pročitati na samom Amazon web sajtu.

Ukoliko još uvek niste partner Net Škole to možete lako da postanete jednostavnim ispunjavanjem online prijave. Skrećemo pažnju da je potrebno da potvrdite prijavu. Naime odmah nakon što ispunite prijavu dobićete na ostavljenu mail adresu poruku od našeg sistema. U toj poruci je link na koji treba da kliknete da biste potvrdili vašu prijavu. Time postajete naš punopravni član. Odmah možete krenuti da učlanjujete druge i da sakupljate lozove za izvlačenje vredne nagrade svakog petka!

Srećno!

Vaša Net Škola

 

SAVETUJEMO DA PROČITATE I DONJI TEKST.

REFERRAL CODE – ŠTA JE TO? Ukoliko gore ne vidite ime i prezime osobe koja vam je preporučila Net Školu onda ćete na sledećoj stranici morati da unesete ručno REFERRAL CODE te osobe jer u protivnom nećete moći da se prijavite. Naime u partnerski program edukativne platforme “Net Škola” možete da se prijavite samo na preporuku postojećeg člana. Svaki član ima svoj jedinstveni referral code. I tako se u sistemu i evidentira ko je na koga učlanjen.

Neko ko je već član može da vam da:

1. svoj jedinstveni affiliate link koji izgleda ovako: http://www.netponuda.com/klub/jrox.php?uid=referralcode i u tom slučaju na stranici za prijavu referral code će automatski biti upisan

2. a može da vam da i samo svoj referralcode kojeg ćete onda ručno uneti na stranici za prijavu

Ukoliko gore stoji navedeno ime i prezime vašeg budućeg sponzora ali to nije osoba preko koje želite da se učlanite? U tom slučaju kontaktirajte osobu preko koje želite da se registrujete da vam da njen link ili samo njen referral code i vratite sa na ovu stranu.

Prilikom prijave vi sami birate vaš USERNAME. To će biti vaš referral code kojeg ćete vi davati drugima. USERNAME = REFERRAL CODE. Ako vam sistem zatraži da izaberete drugi referral code ( username ) znači da je onaj koji ste želeli već zauzet. Prosto ponovite prijavu i unesite neki drugi username.

 

USLOVI KORIŠĆENJA ...Vaša prijava će biti pregledana i odobrena u najkraćem mogućem roku. Molimo vas da prethodno pročitate uslove korišćenja. Nepotpune, netačne kao i prijave koje nisu u skladu sa uslovima korišćenja će biti odbačene.

Unesite podatke bez “naših slova” čČćĆšŠđĐžŽUsername koji izaberete će postati vaš “referral code” i biće sastavni deo vašeg jedinstvenog affiliate linka kojeg ćete davati drugima da se učlane preko vas. Zato je najbolje da izaberete neko koje se lako pamti i da recimo sadrži vaše ime, prezime ili kombinaciju ta dva. Korisničko ime ( sinonimi: username, referral code ) je jedinstveno u sistemu i ne možete ga menjati naknadno. Ukoliko je željeno korisničko ime već zauzeto izaberite drugo dodavanjem cifara 0-9 i slično. Nemojte upisivati datum vašeg rođenja! Nikada nemojte birati šifru ( “password” ) koja je ista kao i izabrano korisničko ime!

 

Ukoliko imate problem sa prijavom ili nešto želite da pitate kontaktirajte nas preko stranice za podršku korisnicima. Poštujemo vašu privatnost. Uneti podaci biće korišćeni samo u svrhu IMAM PITANJE ...edukativnog programa i prakse predviđene programima NET ŠKOLE. U svakom trenutku se možete odjaviti iz programa.

 

DOSTA PRIČE. PRIJAVLJUJEM SE! KLIKNI OVDE 

PRIJAVLJUJEM SE U NET ŠKOLIN PARTNERSKI PROGRAM

NIJE MI STIGAO MAIL!Nakon što ispunite obrazac prijave potvrdite prijavu preko linka koji ćemo vam u roku od par minuta poslati na mail. Pazite da ne pogrešite kod unosa vaše mail adrese jer u tom slučaju, logično, nećete ni dobiti konfirmacioni mail. U naslovu konfirmacione poruke piše Molimo potvrdite vasu prijavu za partnerski program NET SKOLE” i tako je možete pronaći. Ako je nema pa nema u vašem INBOX-u onda proverite u SPAM folderu ( “Neželjene poruke” ). Ako baš nikako ne možete da je nađete kontaktirajte nas preko stranice za podršku korisnicima. Sve dok ne potvrdite prijavu kao i da se niste ni prijavili. Zato uradite to odmah nakon što ispunite obrazac prijave.
COPYRIGHT 2012. NET ŠKOLA

Comments are closed.